Stranke o nas

Share Button

My emergency care before holidays, so I am best prepared for the sun. All the other visits are my indulgence. Beauty salon, where your well-being actually is in the first place.

Share Button
Ana Tomec

Domač občutek in perfekcionistična natančnost sta glavna razloga za moje redne obiske. Toplo priporočam vsem, ki se želijo “polepšati” na prijeten in profesionalen način!

Share Button
Tinka Rajher Boštjan

Po dolgem premisleku sem se le odločila za tečaj ličenja v kozmetičnem salonu Školjka. Navdušena sem bila nad urejenostjo prostora in nad lastnico, ki je oddajala neverjetno pozitivno energijo. Obdelali sva različne načine ličenja, od katerih mi je bil najbolj všeč smokey eyes. Obisk salona priporočam vsem modernim ženskam, ki skrbijo za svoje telo in pa ženskam, ki se morda želijo naučiti še kaj novega na področju ličenja in pa same higiene obraza.

Share Button
Selma Osmić

Salon Školjka bi priporočila prav vsem, ker se v njem počutiš kot doma. Vedno prijazni in pripravljeni poslušati želje. Pa tudi kakšen nasvet dobite in klepet, če ga potrebujete.

Share Button
Sandra Klemm

S salonom sem zelo zadovoljna saj poleg profesionalnega dela tudi svetuješ, če me kaj zanima.
Cene so primerne in vesela sem, da sem vip in imam tako se ugodnejše storitve.
Na splošno bi rekla, da z veseljem obiskujem tvoj salon saj me nikoli ne razočarajo in vem, da jim lahko zaupam.

Share Button
Nina Sašek

Zelo prijetni ambient, strokovnost- super, obvladajo svojo stroko 100%! Hodim na depilacijo in sem zelo zadovoljna. Ne bi si upala drugam! Za termin se vedno da zmenit, nikoli se ne čaka- si na vrsti ob svoji uri! Zelo priporočam! Sama ne zamenjam tega kozmetičnega salona!

Share Button
Katja Kačič

Iz tvojega salona človek res ne more odditi, ne da bi bil zadovoljen in srečen!
Sem zadovoljna, še sebi lepa! 🙂

Share Button
Nataša Mršnik

Obisk Školjke je bil za zdravje in izgled moje kože najboljša investicija, veliko pa mi pomeni tudi pristni osebni stik.
Poleg profesionalne storitve sem od Ane prejela kup neprecenljivih nasvetov za vsakodnevno nego. Če se ne odselim na drugi konec sveta, se bom še dolgo vračala.

Share Button
Maša Nikolov

Zakaj salon Školjka? Preprosto! Dobra lokacija, super ambient in odlične cene. Ana vedno poskrbi, da se ne počutiš kot le ena izmed tisočih strank, kot se mi je ponavadi dogajalo v drugih salonih. Super so mi tudi njeni domači »zvarki« 🙂 . Sploh mazilo za ustnice ter deodorant tropska nevihta 🙂
Salon po mojemu okusu.

Share Button
Karmen Žnidaršič

Osebni stik, skrb za posameznika, ustrezno svetovanje, primerne cene, naravna kozmetika in nenazadnje tudi urejen salon, ki diha v barvah, vse to in še več je kozmetični salon Školjka.
Mesečnega tretmaja ‘nogic’ pri Ani zato ne zamenjam za nikogar drugega, saj je to urica sprostitve – zame in za moje nogice (sploh na koncu, ko jih še pomasira) 🙂 Če k temu dodam še, da je Ana vedno nasmejana in dobre volje, da polepša še tako turoben dan, potem je jasno, zakaj je obisk Školjke ‘obvezen’.

Share Button
Mirjam Kurent

Vsakič komaj čakam, da obiščem salon, saj se tam res počutim prijetno. Zmeraj odidem zelo zadovoljna in se zato zmeraj vračam.
Z menoj bi se strinjala tudi moja mama, ki čisto navdušena prihaja iz salona. Obisk toplo priporočam.

Share Button
Nina Horvat